Εκδήλωση του χιπχοπ καφενέ της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου

Γεια σου Πιτσιρίκο, πρόσφατα μαζευτήκαμε χιπχοπάδες από το Περιστέρι και φτιάξαμε ένα hiphop καφενέ που λειτουργεί στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου. Μάλιστα άμεσα πήραμε πρωτοβουλία και βάλαμε την 1η μας εκδήλωση την Τρίτη 8 Ιουλίου το βράδυ στην ταράτσα της Λέσχης.

Θα συζητήσουμε για τη σχέση του χιπχοπ με τα σύγχρονα κινήματα αλλά και την άνοδο του πολιτικοποιημένου hiphop στις γειτονιές μας, ειδικά μετά τη δολοφονία Killah P από τους ναζήδες.

Ο τίτλος είναι “HipHop & κινήματα (H άνοδος του πολιτικοποιημένου hiphop στις γειτονιές μας)”.

Πάνελ δε θα έχουμε, καθώς η κουβέντα θα είναι σε φάση καφενέ, ωστόσο καλλιτέχνες όπως οι Νικόλας (Razastarr), Αντίποινα, Βλάσης (Productive), Dave (Φράξια), Infinik, Renegade Instruments θα ανοίξουν τη συζήτηση, προερχόμενοι από Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη, Περιστέρι, Βύρωνα και Εξάρχεια.

Φυσικά, η διαδικασία είναι πλήρως ανοιχτή και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συμμετέχει.

Ίσως, δρομολογήσουμε ενδιαφέροντα events στις πόλεις μας. Θα δείξει.

Θ.

(Αγαπητέ φίλε, μου αρέσει που συνεχίζετε να είστε δραστήριοι. Γουστάρω hip hop καφενέ. I said a hip hop the hippie the hippie to the hip hip hoppa! Καλή επιτυχία! Χιπ Χοπ!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.