Ντόρα ψώρα…

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και όχι η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι τελικά ο Έλληνας επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε χτες τηλεφωνικά με την Ντόρα Μπακογιάννη και της είπε πως δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να την προτείνει για επίτροπο.

“Ντόρα, δυστυχώς το εγχείρημα δεν βγαίνει” φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

“Εντάξει, πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το πεπόνι, αλλά να θυμάσαι πως το πεπόνι παγώνει και το παγώνι δεν πεπόνι” απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, και διευκρίνισε στον Αντώνη Σαμαρά πως αυτηνής της αρέσουν τα καρπούζια.

Είναι απόλυτα σωστή η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην επιλέξει την Ντόρα Μπακογιάννη για την θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να μείνει στην Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατόν, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας, προσωπικότητες σαν την Ντόρα Μπακογιάννη να φεύγουν στο εξωτερικό.

Φτάνει πια με την φυγή στο εξωτερικό εκείνων των Ελλήνων που μπορούν να σώσουν την χώρα.

Δεν γίνεται η πατρίδα να κινδυνεύει και η Ντόρα Μπακογιάννη να σταλθεί στις Βρυξέλλες.

Η πατρίδα χρειάζεται την Ντόρα Μπακογιάννη.

Και την χρειάζεται εδώ.

(Πάνω από τέσσερα χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας και ακόμα ασχολούμαστε με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είναι ακόμα βουλευτής και ήταν μάλιστα και υποψήφια για την θέση του Έλληνα επιτρόπου Η χώρα και οι πολίτες είναι άξιοι της μοίρας τους.)

(Οι Θεσμοφοριάζουσες απόψε στην Αλεξανδρούπολη – Κηποθέατρο Πάρκου Προσκόπων Εγνατία. Αύριο, Δευτέρα 28 Ιουλίου, οι Θεσμοφοριάζουσες στην Κομοτηνή – Θερινό Δημοτικό Θέατρο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.