Οι James θα κλείσουν την συναυλία των MOAN!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τους αγαπημένους James, αφού κατάφεραν να είναι το συγκρότημα που θα κλείσει την συναυλία των MOAN στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.

Οι James είναι το πρώτο βρετανικό συγκρότημα που θα κλείσει συναυλία των MOAN, και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Οι MOAN είναι το ελληνικό συγκρότημα που έχει κλέψει τις καρδιές του μουσικόφιλου κοινού όλου του πλανήτη, και, με τις πωλήσεις των CD τους σε όλο τον κόσμο, θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Όλοι στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, για να αποθεώσουμε τους MOAN αλλά και τους James που θα κλείσουν την συναυλία των MOAN.

(Φυσικά, για τους MOAN διαβάσατε -και τους ακούσατε- πρώτη φορά σε αυτό το μπλογκ, αφού τους ξέρω από την ημέρα που γεννήθηκαν. Ένα δε από τα μέλη των MOAN, κυριολεκτικά από την ημέρα που γεννήθηκε.)


Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.