Ο μοναχός Αλέξης

Αλέξης ΤσίπραςΟ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Άγιον Όρος, για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία αν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Σε ομιλία του στους μοναχούς, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι λένε πως όποιος δεν έχει επισκεφτεί το Άγιον Όρος αδικεί τον εαυτό του, οπότε επισκέφτηκε το το Άγιος Όρος για να σταματήσει να αδικεί τον εαυτό του.

Δηλαδή, οι γυναίκες που δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται το Άγιον Όρος έχουν αδικήσει τον εαυτό τους αλλά αυτές μάλλον δεν μετράνε για τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τις έχει αδικήσει η φύση που τις έκανε γυναίκες.

Επίσης, αδικούν τον εαυτό τους οι άθεοι και όλοι αυτοί που βγάζουν καντήλες με αυτούς τους μαυροντυμένους κι άραχλους ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν την κοινωνία στον 12ο αιώνα, αλλά δεν πειράζει, αφού, αν δεν θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός -σαν τον Αλέξη Τσίπρα- δεν χρειάζεται να τρέχεις στον Άγιον Όρος και να κάνεις δημόσιες σχέσεις με το παπαδαριό.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως το Άγιον Όρος δεν χρεοκόπησε και πως αποτελεί πρότυπο για το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, που σκέφτεται να οργανώσει την Ελλάδα στα πρότυπα του Αγίου Όρους και της Μονής Κλασομπανιέρας.

“Μακάρι η Ελλάδα να ήταν Άγιον Όρος” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον Δεκαπενταύγουστο, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Τήνο και θα ανέβει όλα τα σκαλιά με τα γόνατα, για να δώσει η Μεγαλόχαρη στον ΣΥΡΙΖΑ το πολυπόθητο 40%.

(Τελικά, το πιο ενδιαφέρον σημείο δεν είναι αυτό που συμβαίνει σε κάποιον όταν πάρει την εξουσία, αλλά όλα αυτά που είναι διατεθειμένος να κάνει για να φτάσει στην εξουσία. Βέβαια, εμείς οι αριστεροί έχουμε και μια ηθική ανωτερότητα.)

(Αλέξη, τώρα κάνε θρησκευτικό γάμο και βάφτισε τα παιδιά στην Μητρόπολη. Αφενός θα πάρεις 50% και αφετέρου θα με δικαιώσεις.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.