Αγωνία στην Αμφίπολη

ΑμφίποληΜε κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η υφήλιος την πρόοδο των ανασκαφών στην Αμφίπολη. Χτες, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ένιωσαν το στομάχι τους να σφίγγεται, όταν πληροφορήθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού πως υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τρίτου θαλάμου του τάφου της Αμφίπολης.

Πιθανή κατάρρευση του τρίτου θαλάμου του τάφου στην Αμφίπολη έχει και δυο θετικά στοιχεία”

Το πρώτο είναι πως και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν τσαπατσούληδες και απατεώνες και έκλεβαν στα υλικά, οπότε είμαστε άξιοι απογονοί τους.

Το δεύτερο θετικό στοιχείο μιας ενδεχόμενης κατάρρευσης του τρίτου θαλάμου του τάφου της Αμφίπολης είναι πως, αν εκείνη την στιγμή βρίσκονται μέσα στον τάφο οι αρχαιολόγοι, θα σταματήσουν οι υποθέσεις και τα σενάρια για το ποιος είναι θαμμένος μέσα στον τάφο.

Θα ξέρουμε πια. Με ονοματεπώνυμα.

(Τσουρέκια. Μπαλόνια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.