Βρέθηκε γκριφόν αρσενικό

Γκριφόν

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΚΡΙΦΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ

Εάν το χάσατε, επικοινωνήστε με το 6976266620.

Εάν το εγκαταλείψατε, δώσατε ένα πολύ πικρό μάθημα στα παιδιά σας. Έχετε σίγουρα παιδιά, γιατί το σκυλί περιμένει κάθε μέρα έξω από παιδικούς σταθμούς των Βριλησσίων. Και ανταποκρίνεται μόνον σε παιδικές φωνές. Δαγκώθηκε από μεγάλα σκυλιά. Είναι εκτός κινδύνου, αλλά αδύναμο και ταλαιπωρημένο.

(Εδώ καράβια καίγονται…το ξέρω Πιτσιρίκο. Τον άφησαν στο δρόμο γιατί πάλιωσε… Τον κατασπάραξαν μεγάλα σκυλιά. Τον μαζέψαμε, τον γιατροπορέψαμε, είναι εκτός κινδύνου. Σε μελαγχολία όμως-του λείπουν τα παιδάκια. Ξεροσταλιάζει έξω από τα νηπιαγωγεία και αντιδράει μόνο σε παιδικές φωνές. Αν έχεις τη δυνατότητα, ανέβασέ τον μήπως και γυρίσει η τύχη του. Σε πείσμα των καιρών και σε πείσμα κάθε άκαρδου που διδάσκει στα παιδιά του την αγνωμοσύνη. Απ’ τη Φιλοζωική Βριλησσίων, με πείσμα!)

(Αγαπητή φίλη, σκασίλα μου για τα καράβια, δεν είμαι εφοπλιστής. Όταν ήμουν οκτώ χρονών, βρήκα με τον συμμαθητή μου τον Αλέξανδρο -καλή του ώρα εκεί στα ξένα- τρία λευκά γκριφόν έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ήταν κουτάβια και ήταν αγκαλιασμένα μεταξύ τους. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, οπότε τα πήρα σπίτι, τα τάισα, τα έβαλα στην αποθηκούλα και τους είπα να κάνουν ησυχία. Οι γονείς μου ήταν στη δουλειά τους. Στις 3 τα ξημερώματα, αυτά άρχισαν να κλαίνε. Σηκώνεται ο πατέρας μου με τα σώβρακα, αρχίζει τις φωνές και ψάχνει να βρει από πού ακούγονται τα κλάματα. Βρίσκει τα γκριφόν και αρχίζει να ουρλιάζει. Με το δίκιο του, είχαμε ήδη τρία σκυλιά στο σπίτι εκείνη την εποχή· μαζί με ένα χάμστερ, ένα κουνέλι, δυο χελώνες και πάνω από 100 καναρίνια και καρδερίνες. Εγώ έκανα τον ανήξερο και τον αθώο αλλά δεν με πίστεψε, οπότε του είπα την αλήθεια. Την επόμενη μέρα, μαζί με τον Αλέξανδρο πήγαμε τα κουτάβια σε ένα άδειο οικόπεδο -κοντά στο σπίτι- που είχε μέσα ένα παλιό επαγγελματικό ψυγείο. Βάλαμε μέσα τα κουτάβια και πηγαίναμε τρεις φορές τη μέρα και τα ταΐζαμε. Ελπίζω ο φίλος μας να έχει καλή τύχη. Θα έχει. Το παιδί της οικογένειας που το είχε θα τον ψάχνει σίγουρα. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.