Μια φωνή μέσα από τον τάφο

ΤάφοςΣυγγενείς μιας 45χρονης υποστηρίζουν πως την έθαψαν ζωντανή και πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Οι συγγενείς υποστηρίζουν πως η γυναίκα ξύπνησε από το κώμα και έβαλε τις φωνές αλλά, μέχρι να την βγάλουν από το φέρετρο, είχε πεθάνει. Αυτή η είδηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αφού παρατηρήσω πως πολύς τάφος έχει πέσει στην χώρα τους τελευταίους μήνες, θα πρέπει να παραδεχτώ πως η ιστορία της άτυχης γυναίκας -που την έθαψαν ζωντανή- σπάει επιτέλους το μονοπώλιο του τάφου της Αμφίπολης που μας έχει κουράσει κάπως.

Μια γυναίκα θαμμένη ζωντανή.

Αμέσως, το μυαλό μου πάει στην Ελλάδα. Αυτή η γυναίκα είναι η Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι θαμμένη ζωντανή και περιμένει να έρθει κάποιος να την βγάλει από τον τάφο.

Αλλά δεν φωνάζει καν.

Έχει αράξει μέσα στο φέρετρο και περιμένει τον σωτήρα.

Εν τω μεταξύ, δεν μπορεί να πάρει ανάσα και είναι έτοιμη να τα τινάξει.

Καλή ψυχή!

(Να γιατί πρέπει να γίνει υποχρεωτική η καύση των νεκρών. Κανείς δεν θα μπορεί να πει πως ο πεθαμένος ξύπνησε ξαφνικά, ενώ, αν ξυπνήσει την ώρα που θα τον έχουν κάνει λαμπάδα, θα είναι πολύ εντυπωσιακό να αρχίσει να χτυπιέται σαν πύρινη λαίλαπα. Να βάλουν και μια μάνικα μέσα στο κρεματόριο, ώστε να μπορεί ο νεκρός να σβήσει τη φωτιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.