Ένδειξη ανάπτυξης της οικονομίας το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία υποστηρίζει η κυβέρνηση

ΕγνατίαΜετά το τραγικό δυστύχημα στην Εγνατία με πέντε νεκρούς και πολλούς τραυματίες, η κυβέρνηση Σαμαρά υποστηρίζει πως το δυστύχημα αποδεικνύει πως η Ελλάδα επέστρεψε στην ανάπτυξη και πως η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, μετά την χρεοκοπία της χώρας το 2010, μειώθηκαν αισθητά οι νεκροί από τα τροχαία ατυχήματα επειδή οι Έλληνες -λόγω έλλειψης χρημάτων για βενζίνη- δεν χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητά τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης, το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία, αποδεικνύει πως η Ελλάδα επέστρεψε στην ευημερία και οι Έλληνες μπορούν να φουλάρουν και πάλι το ρεζερβουάρ και να σκοτώνονται πια σε τροχαία με τους ρυθμούς που σκοτώνονταν τις χρυσές ημέρες του 2004 και του 2005.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.