Ζήτω οι ελληνικές τράπεζες!

ΤράπεζεςΜπορεί οι Έλληνες να έχουν στρες αλλά οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν τα στρες τεστ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας, αφού συμπίπτει με την ηρωική επέτειο του ΟΧΙ της Eurobank στους Ιταλούς.

Βέβαια, διάφορα ξένα κέντρα συνωμοσίας και περιθωριακά ΜΜΕ -όπως το BBC, η Ντόιτσε Βέλε και οι Financial Times- υποστηρίζουν πως Εθνική, Πειραιώς και Eurobank απέτυχαν στα στρες τεστ αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός πως αυτές οι τράπεζες αρνήθηκαν ηρωικά να διαφημιστούν στα συγκεκριμένα ΜΜΕ, οπότε τώρα τις εκδικούνται.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ελληνικές τράπεζες που πέρασαν τα στρες τεστ.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς που είναι ο χορηγός μου, ενώ στέλνω τους χαιρετισμούς μου και στην Eurobank που ελπίζω να είναι ο επόμενος χορηγός μου, με ακόμα περισσότερα χρήματα.

(Αλήθεια, έχετε προσέξει πόσα “ανεξάρτητα” σάιτ έχουν διαφημίσεις τραπεζών; Στα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν αναφέρομαι γιατί αυτά πια είναι σαν υποκαταστήματα τραπεζών. Γι’ αυτό υπάρχουν ακόμα αυτά τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.