Η κρίση παχαίνει τους Έλληνες

FlatleysΣοκ προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας που αποδεικνύουν πως η οικονομική κρίση έχει παχύνει τους Έλληνες. Οι Έλληνες παχαίνουν γιατί έκοψαν τις αστακομακαρονάδες και τα σούσι, και σαβουρώνουν πια διπλόπιτα με γύρο και μπόλικο τζατζίκι.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην παιδική παχυσαρκία αλλά τα παιδιά είναι η ελπίδα της χώρας μας, κι ας είναι τόφαλοι.

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι Έλληνες γονείς να παχαίνουν τα παιδιά τους επειδή δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν κάποιον να τους τα κρατάει.

Στουμπώνεις το παιδί σου με φαΐ, το κάνεις 150 κιλά, οπότε μπορείς να πας στη δουλειά σου ή για έναν καφέ, χωρίς να ανησυχείς μήπως απομακρυνθεί από το σπίτι, αφού δεν μπορεί να περπατήσει.

Παράλληλα, δεν ανησυχείς μήπως σου κλέψουν το παιδί, αφού θα πρέπει ο απαγωγέας να είναι αρσιβαρίστας.

Η παχυσαρκία βλάπτει σοβαρά το κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες, αφού, αν είσαι 200 κιλά, δεν μπορείς να διαδηλώσεις, ενώ μπορεί να πάθεις και κάνα έμφραγμα στη μέση της Σταδίου και να πέσεις ξερός, οπότε θα κλείσεις τον δρόμο και δεν θα μπορεί να περάσει η πορεία.

Πάντως, επειδή αυτοί που είναι παχύσαρκοι είναι οι φτωχοί, ξέρουμε τουλάχιστον πως όλοι αυτοί οι αδύνατοι που συναντάμε καθημερινά είναι πλούσιοι.

Οπότε, οι κλέφτες να κλέβουν τους σκελετωμένους και να αφήσουν εμάς τους χοντρούς στην ησυχία μας.

Επειδή η κρίση δεν πρόκειται να περάσει και θα κρατήσει για πάντα, οι Έλληνες θα παχύνουν κι άλλο, οπότε θα είμαστε όλοι θεόχοντροι και -επειδή δεν θα χωράμε να βγούμε από την πόρτα- θα σπάνε τους τοίχους του σπιτιού μας και θα μας μεταφέρουν στο νοσοκομείο με γερανό.

Το θετικό είναι πως οι χοντροί είναι καλοί άνθρωποι, οπότε, σε λίγα χρόνια, όλοι οι Έλληνες θα είναι καλοσυνάτοι και χαμογελαστοί με υψηλή χοληστερίνη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.