Ιδανικός ο Βορίδης για να διαδεχτεί τον Σαμαρά

Σαμαράς ΒορίδηςΑίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να ορίσει τον Μάκη Βορίδη ως εισηγητή -αντ’ αυτού- στη Βουλή για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν, πως με αυτή την κίνηση, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Μάκη Βορίδη.

Ο Μάκης Βορίδης είναι ιδανικός για να διαδεχτεί στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τον Αντώνη Σαμαρά, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον τρόπο που μιλάει στη Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε στη Βουλή σαν μαχαλόμαγκας -με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν πως είχε πάθει εγκεφαλικό-, ενώ ο Μάκης Βορίδης μιλάει σαν νταβατζής και έχει ύφος κωλομπαρά.

Οι ελπίδες του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κάηκαν από την τσιριχτή φωνή ευνούχου που διαθέτει.

(Οι αριστεροί κάνουν πού και πού την αυτοκριτική τους. Οι δεξιοί πάλι κατάντησαν στο Σαμαρά και στον Βορίδη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.