Κρούσμα Έμπολα στην Αθήνα από διπλόπιτο σουβλάκι!

ΣουβλάκιΠανικός έχει ξεσπάσει στη χώρα μας μετά από την αποκάλυψη πως Έλληνας χίπστερ βρέθηκε θετικός στον ιό Έμπολα, αφού έφαγε τρία διπλόπιτα σουβλάκια σε κεντρικό σουβλατζίδικο της Αθήνας. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε καραντίνα αλλά το όνομα του νοσοκομείου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, γιατί θα πηδάνε οι γιατροί και οι ασθενείς από τα παράθυρα.

Σύμφωνα με τον ασθενή, τα πρώτα συμπτώματα από τον ιό Έμπολα παρουσιάστηκαν αφού έφαγε το τρίτο σουβλάκι αλλά νόμιζε πως είναι μια συνηθισμένη δηλητηρίαση, από αυτές που σε στέλνουν ντουγρού στη χέστρα γιατί σε πιάνει η γλεντοκώλα.

Οι γιατροί αναφέρουν πως μάλλον ο ασθενής έφαγε γύρο από πίθηκο της Δυτικής Αφρικής, ο οποίος είχε μολυνθεί από τον Έμπολα.

Η αστυνομία έβαλε λουκέτο στο σουβλατζίδικο, αφού απαγορεύεται να σερβίρεται γύρος πιθήκου από την Δυτική Αφρική και οι σουβλατζήδες έχουν ρητές εντολές να αγοράζουν κρέας πιθήκου μόνο από την Ανατολική Αφρική.

Στον ασθενή γίνεται ομοιοπαθητική με κρέας πιθήκου από την Δυτική Αφρική, ενώ η διάθεσή του είναι πολύ καλή γιατί του έχουν δώσει πολλά ναρκωτικά και την έχει ακούσει κανονικά.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.