Μαύρη γάτα η Αμάλ Αλαμουντίν

Αμάλ ΑλαμουντίνΘετικά αναμένεται να αντιδράσουν οι αγορές στην αναχώρηση της Αμάλ Αλαμουντίν από την Ελλάδα. Ήδη, τα πρώτα σημάδια από τις αγορές δείχνουν πως η Ελλάδα θα γίνει ξανά η οικονομική υπερδύναμη που ήταν μέχρι την άφιξη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα.

Στη διάρκεια της παραμονής της κυρίας Κλούνεϊ στη χώρα μας, γκρεμίστηκε το Χρηματιστήριο, ανέβηκε η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου και ηττήθηκε η Ελλάδα από την Ιρλανδία στο ποδόσφαιρο.

Ήρθε η Αμάλ Αλαμουντίν στην Ελλάδα και χάθηκε η πολιτική σταθερότητα που είχαμε τόσα χρόνια. Κοντέψαμε να χρεοκοπήσουμε ξανά.

Αν έμενε η Αμάλ Αλαμουντίν ακόμα μια μέρα στην Ελλάδα, θα είχαμε 3 εκατομμύρια κρούσματα Έμπολα.

Η κυρία Κλούνεϊ είναι γρουσούζα, κατσικοπόδαρη και γκαντέμω.

Τώρα που έφυγε η Αμάλ Αλαμουντίν, να κάνουμε έναν αγιασμό. Και να λιβανίσουμε. Για να φύγει το κακό το μάτι. Δεν ρίχνουμε κι ένα ξεμάτιασμα καλού-κακού;

Τι θέλουμε και κουβαλάμε ξένους στην όμορφη χώρα μας;

Εμείς οι Έλληνες -μόνοι μας και μεταξύ μας- μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Αλλά δεν μας αφήνουν αυτοί οι ξένοι.

Έρχονται εδώ οι ξένοι και μας γαμάνε την ψυχολογία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.