Ο Σαμαράς στοχοποίησε τον Πρετεντέρη

Σαμαράς ΠρετεντέρηςΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπερασπίστηκε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη από το βήμα της Βουλής και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως έχει στοχοποιήσει τον Γιάννη Πρετεντέρη εξαιτίας της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμμετέχουν οι βουλευτές στις εκπομπές του Πρετεντέρη, μετά το άρθρο του με τον τίτλο “Ζωή Κασιδιάρη”. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Είναι ο Αντώνης Σαμαράς που στοχοποίησε τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Τον Πρετεντέρη δεν τον στοχοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον Πρετεντέρη τον στοχοποίησε ο Σαμαράς.

Όταν ο αποχωρών ακροδεξιός πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας υπερασπίζεται έναν καθεστωτικό δημοσιογράφο από το βήμα της Βουλής δεν τον προστατεύει. Τον στοχοποιεί.

Βέβαια, ο Σαμαράς έδωσε μόνο την χαριστική βολή στον Πρετεντέρη γιατί ο Πρετεντέρης είχε φροντίσει να στοχοποιήσει τον εαυτό του, όταν ο ίδιος ήταν το παπαγαλάκι της κάθε κυβέρνησης και στοχοποιούσε -παρέα με την Όλγα και τον Παύλο- τους Έλληνες πολίτες.

Ας πρόσεχε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.