Στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ

George AmalΣτην Αθήνα βρίσκεται η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ που είναι γνωστή δικηγόρος, οπότε, αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ θελήσει να πάρει διαζύγιο, θα τον αφήσει με τα σώβρακα. Η κυρία Κλούνεϊ ήρθε στην Αθήνα για να δώσει νομικές συμβουλές στην κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα αλλά και την έξοδο της Ακρόπολης από το Μνημόνιο.

Η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ έφερε μαζί της μπομπονιέρες από τον γάμο της και τις μοίρασε στους υπουργούς της κυβέρνησης που της πέταξαν ρύζι.

Κάθε μπομπονιέρα έχει 6 κουφέτα -ένα για κάθε Καρυάτιδα του Ερεχθείου-, ενώ έχει μέσα ένα χαρτί που γράφει “Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι”.

Πολύ χαριτωμένο ήταν το στιγμιότυπο που η κυρία Κλούνεϊ εκμυστηρεύτηκε στον Μάκη Βορίδη πως, στη διάρκεια του γάμου της, πάτησε το πόδι του Τζορτζ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να πάρει μια επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού και να ανεβάσει του χρόνου στην Επίδαυρο -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ- το “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”.

Η κυρία Κλούνεϊ δήλωσε πως η χώρα μας έχει μεγάλες ελπίδες να της επιστραφούν από την Βρετανία τα Γλυπτά του Παρθενώνα αλλά, για να πείσει η Ελλάδα τους δικαστές πως δικαιούται την επιστροφή των Γλυπτών, θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Αν η κυρία Κλούνεϊ καταφέρει να πετύχει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θα της αναθέσει τον δικαστικό αγώνα για να πάρει η Ελλάδα την Πόλη και την Αγιά Σοφιά, το Μέγα Μοναστήρι, με τετρακόσια σήμαντρα, κι εξηνταδυό καμπάνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.