Σύγχυση

ΕλάφιαΠιτσιρίκο καλημέρα. Βλέπω τους τελευταίους μήνες από τότε που τελείωσε το καλοκαίρι να σε πιάνει μια σύγχυση, και το καταλαβαίνω, εκεί που ζεις είναι να μη σε πιάσει;

Σου στέλνω λοιπόν μια φωτογραφία, μιας και ξέρω ότι σου αρέσουν τα ελαφάκια από τη βόλτα σε ένα εθνικό πάρκο που κάναμε προχθές, φυσικά με τα ποδήλατα. Συγγνώμη για το off-focus, με ένα κινητό προσπαθούσα και δεν έμεναν ακίνητα τα διαολεμένα.

ΒόδιΕπίσης σου στέλνω και ένα βόδι που είδαμε, αλλά είναι από τα καλά αυτά που έχουμε εδώ, δεν ενοχλεί τον υπόλοιπο κόσμο.

Κλείνοντας, να σου πω να μη συγχύζεσαι πολύ, στα 40 είσαι και μένεις Ελλάδα, δε λέει να βρεθείς σε κάνα νοσοκομείο του υπό τη διεύθυνση του Άδωνη!

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, είναι σχεδόν τρεις εβδομάδες που επέστρεψα στην Αθήνα από τα νησιά και δεν την παλεύω με τίποτα. Θέλω να είναι πάντα καλοκαίρι, και τώρα πιάσανε και οι βροχές. Αλλά μη σε μπερδεύουν αυτά που γράφω. Δεν γράφω ούτε από χόμπι, ούτε επειδή νομίζω πως είμαι ο Ντοστογιέφσκι. Γράφω για να βγάλω το ψωμί μου. Σε ευχαριστώ για τα ελαφάκια. Δεν είμαι 40 χρονών, είμαι 65. Την έζησα τη ζωή μου. Τώρα είμαι σε φάσμα θανάτου. Αν πάω στο νοσοκομείο, δεν θα είμαι στα χέρια του Αδώνιδος αλλά του Βορίδη. Πρέπει να περάσουν όλοι οι φασίστες από το υπουργείο Υγείας. Σε ευχαριστώ που σκέφτεται την οικονομική μου κατάσταση. Πρέπει να είσαι από τους λίγους. Οι άλλοι νομίζουν πως είμαι ζάπλουτος. Να είσαι καλά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.