Την Αμφίπολη θα χτυπούσαν οι τρομοκράτες

ΓιάφκαΑίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις της Αντιτρομοκρατικής για τα ευρήματα στην γιάφκα των τρομοκρατών στον Βύρωνα. Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ένας από τους υποψήφιους στόχους των τρομοκρατών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θα έβαζαν βόμβα και στον ιερό τάφο της Αμφίπολης.

Όπως δήλωσε αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, οι τρομοκράτες μάλλον είχαν αποφασίσει να μην χτυπήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είναι αλεξίσφαιρος από φυσικού του -λόγω λίπους-, οπότε θα πήγαιναν χαμένες οι σφαίρες.

Οι τρομοκράτες σκέφτηκαν και την στενοχώρια που θα έπαιρνε ο Νίκος Χατζηνικολάου έτσι και πάθαινε κάνα κακό ο Μαρινάκης, οπότε αποφάσισαν να βρουν άλλον στόχο.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, οι τρομοκράτες ετοιμάζονταν να χτυπήσουν και τον ιερό τάφο της Αμφίπολης.

Οι τρομοκράτες θα έβαζαν τις βόμβες στις Καρυάτιδες, δίπλα στους κοθόρνους και στα κομψά και αέρινα ακροδάχτυλά τους.

Εν τω μεταξύ, στην Αμφίπολη βρέθηκε χτες μια πόρτα που οδηγεί σε μια άλλη πόρτα, που οδηγεί σε ένα παράθυρο που βγάζει στον φωταγωγό.

Οπότε, φτάνουμε ξανά στο προαιώνιο ερώτημα:

Ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.