Τι έφαγε σήμερα η Αμάλ Αλαμουντίν;

Αμάλ Αλαμουντίν1Η Αμάλ Αλαμουντίν αναχώρησε σήμερα από τη χώρα μας και βρίσκεται στο Λονδίνο αλλά τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια -που τις προηγούμενες ημέρες μετέδιδαν όλο το μενού της Αμάλ και μετρούσαν τις μπουκιές της- δεν μας ενημέρωσαν για το τι έφαγε στο Λονδίνο η Αμάλ Αλαμουντίν, με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες να πιστεύουν πως είναι νηστική. Είδα αυτό το κενό στην ενημέρωση και θα σας ενημερώσω για το τι έφαγε σήμερα η Αμάλ:

Η Αμάλ Αλαμουντίν -που δήλωσε πως θέλει να την λένε κυρία Κλούνεϊ, ενώ δεν την πειράζει να την φωνάζουν και κυρά Γιώργαινα- πήγε σε ένα ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου, τον Ζορμπά, και παρήγγειλε μεζέδες.

Σαγανάκι, τυροκαυτερή, φάβα, γίγαντες, κολοκυθοκεφτέδες, καλαμαράκια και μελιτζάνα φούρνου ήταν μερικά από τα πιάτα που δοκίμασε η Αμάλ, η οποία μάλλον έχει ταινία και δεν πιάνει δράμι πάνω της.

Παράλληλα, η Αμάλ ήπιε τέσσερα λίτρα ρετσίνα και τρία μπουκάλια ούζο, ενώ χόρεψε και συρτάκι, κρατώντας ένα τραπέζι στα δόντια της.

Η Αμάλ, η οποία ήταν ντυμένη στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και κρατούσε στο χέρι ένα κομπολόι, συνοδευόταν από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είχε ντυθεί τσολιάς και έσπαγε πιάτα.

Η Αμάλ αποκάλυψε πως, πριν πάει στο ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου, αυτή και ο Τζορτζ σαβούρωσαν έξι διπλόπιτα σουβλάκια που είχε αγοράσει από τον Μπαϊρακτάρη, ενώ έφαγαν και δυο κιλά τζατζίκι που της χάρισε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.