Τι έφαγε σήμερα η Αμάλ Αλαμουντίν;

Αμάλ Αλαμουντίν1Η Αμάλ Αλαμουντίν αναχώρησε σήμερα από τη χώρα μας και βρίσκεται στο Λονδίνο αλλά τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια -που τις προηγούμενες ημέρες μετέδιδαν όλο το μενού της Αμάλ και μετρούσαν τις μπουκιές της- δεν μας ενημέρωσαν για το τι έφαγε στο Λονδίνο η Αμάλ Αλαμουντίν, με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες να πιστεύουν πως είναι νηστική. Είδα αυτό το κενό στην ενημέρωση και θα σας ενημερώσω για το τι έφαγε σήμερα η Αμάλ:

Η Αμάλ Αλαμουντίν -που δήλωσε πως θέλει να την λένε κυρία Κλούνεϊ, ενώ δεν την πειράζει να την φωνάζουν και κυρά Γιώργαινα- πήγε σε ένα ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου, τον Ζορμπά, και παρήγγειλε μεζέδες.

Σαγανάκι, τυροκαυτερή, φάβα, γίγαντες, κολοκυθοκεφτέδες, καλαμαράκια και μελιτζάνα φούρνου ήταν μερικά από τα πιάτα που δοκίμασε η Αμάλ, η οποία μάλλον έχει ταινία και δεν πιάνει δράμι πάνω της.

Παράλληλα, η Αμάλ ήπιε τέσσερα λίτρα ρετσίνα και τρία μπουκάλια ούζο, ενώ χόρεψε και συρτάκι, κρατώντας ένα τραπέζι στα δόντια της.

Η Αμάλ, η οποία ήταν ντυμένη στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και κρατούσε στο χέρι ένα κομπολόι, συνοδευόταν από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είχε ντυθεί τσολιάς και έσπαγε πιάτα.

Η Αμάλ αποκάλυψε πως, πριν πάει στο ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου, αυτή και ο Τζορτζ σαβούρωσαν έξι διπλόπιτα σουβλάκια που είχε αγοράσει από τον Μπαϊρακτάρη, ενώ έφαγαν και δυο κιλά τζατζίκι που της χάρισε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.