Ωραία ήταν στην Ικαρία το καλοκαίρι

Ικαρία1Φέτος -από νωρίς- διάλεξα ένα πολύ όμορφο μέρος για να περάσω ευχάριστα το χρόνο μου. Μακρυά απ´ την Αθήνα. Εκεί που οι άνθρωποι ξέρουν να ζουν και να αγαπούν. Η Ικαριά ήταν αυτή που με φιλοξένησε αυτή το καλοκαίρι.

Ικαρία2Ευχαριστώ όλη την παρέα για όλα αυτά που περάσαμε αυτό το καλοκαίρι στην Ικαρία. Παρ´ όλο που νομίζατε πως ήμουν ασφαλίτης και με τσαντίζατε. Αφού σας είπα, ασφαλίτης ήταν ο αναρχοάπλυτος με τις τζίβες και τα τατουάζ στο δεξί κωλομέρι.

Ικαρία3
Οι φωτογραφίες είναι από ένα αξέχαστο διήμερο, όπου μείναμε στο σπίτι μιας φίλης, πάνω στο βουνό, κάτω απ΄τους βράχους. Κάναμε πολλά πράγματα εκεί αλλά δεν μπορώ να σας τα γράψω γιατί δεν είμαι και ρουφιάνος.

Ικαρία4
Η υπόλοιπη Ικαρία δεν είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται σε αυτές τις εικόνες, οπότε μην την επισκέπτεστε γιατί φέτος γινόταν χαμός.

Ικαρία5
Εντάξει, ψέματα λέω, η Ικαρία είναι όλη πολύ όμορφη αλλά, αν πλακώσετε εσείς στην Ικαρία, πού θα πηγαίνω εγώ τα καλοκαίρια για να εκπαιδευτώ στη σιέστα και στο αντάρτικο πόλης;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.