Ανακοίνωση της Athens Voice

Athens VoiceΈλαβα από τους καλούς συναδέλφους της Athens Voice την εξής ανακοίνωση: “Η Athens Voice θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά του ‘χώρου’ που έκαψαν τα γραφεία μας και μας έφεραν, μετά από πολλά χρόνια, στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πριν από τον εμπρησμό, οι περισσότεροι νόμιζαν πως η Athens Voice είχε βάλει λουκέτο. Δεν μας διάβαζε άνθρωπος.

Ευχαριστούμε την Αναρχική Ομάδα Αντικαπιταλιστικής Δράσης που έκανε μπουρλότο τα γραφεία μας, γιατί μας έκανε τεράστια διαφήμιση και δεν προλαβαίνουμε να κλείνουμε διαφημίσεις με τράπεζες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και εταιρείες με συστήματα πυροπροστασίας.

Υπολογίζουμε πως τα κέρδη από τον εμπρησμό των γραφείων της Athens Voice θα φτάσουν τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Όταν πέσουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις, να έρθετε πάλι να κάψετε τα γραφεία μας.

Σε ευχαριστούμε Αναρχική ομάδα αντικαπιταλιστικής δράσης. Πέρνα από τα γραφεία να σε κεράσουμε κάτι. Ή πήγαινε στον Κάβουρα, σαβούρωσε όσα αναρχικά σουβλάκια θέλεις, και θα τα πληρώσουμε εμείς.

Το παιδί που έβαλε τη φωτιά, το κερνάμε και δυο καφάσια μπύρες!

Σε είδα από την κάμερα ασφαλείας, τρελό, καυτό αγόρι με την μπαλακλάβα και το μπιτόνι με το πετρέλαιο, και θέλω να μου μιλήσεις βρόμικα!

Ζήτω οι αναρχικοί! Ζήτω το αναρχικό κίνημα!

Νο passaran!

Venceremos!”

(Σήμερα το απόγευμα στις 18:00, μη χάσετε την δεύτερη εκπομπή μου στο The Press Project. Οι εμπρηστές των γραφείων της Athens Voice σπάνε τη σιωπή τους και μιλάνε στον πιτσιρίκο για όλα. Αποκαλύπτουν και τα ζώδιά τους. Μην το χάσετε!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.