Εθνική τραγωδία

Ελλάδα Νησιά ΦερόεΣοκ και δέος έχει προκαλέσει στους Έλληνες η ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τα Νησιά Φερόε μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ενδεικτικό είναι ότι δημοσκόπηση που διεξήχθη αμέσως μετά τον αγώνα φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ 45 μονάδες μπροστά από την Νέα Δημοκρατία, ενώ στο ερώτημα “ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;” προηγείται με 90% ο σκελετός της Αμφίπολης.

Οι Έλληνες οπαδοί αποδοκίμαζαν διαρκώς τους παίκτες της εθνικής ομάδας και τους ζητούσαν να παίξουν και να τα δώσουν όλα για τον νεκρό της Αμφίπολης.

Εν τω μεταξύ, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχασε όλους τους χορηγούς της, αφού η Vodafone, η Τράπεζα Πειραιώς, ο ΟΠΑΠ, η NIKE και η Amstel δεν θέλουν να συνδυάζουν πια το όνομά τους με μια ομάδα κουρελέ, όπως η εθνική Ελλάδας.

Νέοι χορηγοί της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα είναι τα Μikel, o Μπαϊρακτάρης και η έξυπνη σήτα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.