Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δίκιο

Ντόρα ΜπακογιάννηΑίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη πως είναι αντίθετη στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων επειδή την ενοχλεί πάρα πολύ η εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που παντρεύεται. Η δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πρέπει να τελειώνουμε κάποτε με την πολιτική ορθότητα, και αξίζουν συγχαρητήρια στην κυρία Μπακογιάννη που είπε ευθέως την γνώμη της.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω πως συμφωνώ με την κυρία Μπακογιάννη, αν κι εμένα δεν με ενοχλούν μόνο οι γάμοι μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και οι γάμοι των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών.

Εμένα με ενοχλούν όλοι οι γάμοι.

Ο γάμος είναι αντιαισθητικός και εντελώς παρωχημένος, οπότε πιστεύω πως πρέπει να καταργηθεί.

Βέβαια, από την άλλη, θεωρώ πως η κυρία Μπακογιάννη δεν διαφέρει καθόλου από τους άλλους ψεύτες πολιτικούς.

Αφού η Ντόρα Μπακογιάννη είναι κατά του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, γιατί παντρεύτηκε -δυο φορές μάλιστα- άντρα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.