Πέτα τους ένα κοκαλάκι!

DogΔεν περίμενα πως, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι Έλληνες θα διατηρούσαν ακόμα στην κυβέρνηση τα δυο κόμματα και τους πολιτικούς που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και μεγάλο μέρος των πολιτών στον εξευτελισμό, την εξαθλίωση και τη μετανάστευση.

Ειλικρινά, χωρίς να ήμουν ποτέ εθνικιστής ή υπερπατριώτης, δεν περίμενα πως οι Έλληνες θα αφεθούν τόσο παθητικά στη μοίρα τους και θα αποδεικνύονταν χάπατα.

Πίστευα πως θα αντιδρούσαν, έστω για να διατηρήσουν ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς τους.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα με ξεπερνάει.

Ενώ είναι πια ορατό από όλους πως δεν υπάρχει έξοδος από την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα -και ενώ τα σημαντικά θέματα που αφορούν τους πολίτες είναι άπειρα-, το πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, τους τελευταίους μήνες, είναι η ανακάλυψη ενός τάφου κι ενός σκελετού στην Αμφίπολη.

Και υπάρχουν πάρα πολλοί πολίτες που ασχολούνται με αυτό το θέμα και τσακώνονται κιόλας.

Δηλαδή, το σημαντικότερο θέμα σήμερα στην χρεοκοπημένη και διαλυμένη Ελλάδα είναι τα κόκαλα ενός άγνωστου νεκρού που έζησε πριν από 2.400 χρόνια.

Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει “πέτα τους ένα κοκαλάκι να ησυχάσουν”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.