Πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα

Ξουλίδου
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχουν βάλει οι καταγγελίες της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, για προσπάθεια χρηματισμού της με 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει την κυρία Ξουλίδου δεν πήγε στο ραντεβού και η κυρία Ξουλίδου έχασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αποφάσισε να τον καταγγείλει.

Πολλοί βουλευτές από όλα τα κόμματα επικοινώνησαν με την κυρία Ξουλίδου και της ζητούσαν τους δώσει το όνομα αυτού που προσπάθησε να την χρηματίσει, ώστε να χρηματιστούν κι αυτοί.

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται κορόιδα που θα ψηφίσουν τζάμπα νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οπότε σκέφτονται τώρα να ζητήσουν από 2-3 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν θορυβηθεί από τις καταγγελίες της κυρίας Ξουλίδου, και ζητούν να γίνεται η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό, ώστε να πουλάνε την ψήφο τους και βγάζουν κάνα χαρτζιλίκι.

Φυσικά, όσοι υποστηρίζουν πως γίνονται προσπάθειες δωροδοκίας Ελλήνων πολιτικών και αυτοί αποδέχονται τα χρήματα λένε ψέματα, αφού όλοι ξέρουμε πως οι Έλληνες -πολιτικοί και μη- δεν χρηματίζονται ποτέ, γιατί είναι αγνοί και ακέραιοι ιδεολόγοι που προτιμούν να πεθάνουν της πείνας, παρά να ξεπουλήσουν τις ιδέες τους.

Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε επειδή οι πάντες χρηματίζονταν. Από την ακεραιότητα και την τιμιότητα φτάσαμε στην χρεοκοπία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.