Το δείπνο του Τσίπρα με τον Παπακαλιάτη στο Κολωνάκι

Καλαμάκι ΚολωνάκιΈκπληκτοι οι θαμώνες του σουβλατζίδικου “Καλαμάκι Κολωνάκι”, στο Κολωνάκι, είδαν, πριν από λίγες μέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους. Τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνόδευε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος συνόδευε τις μητέρες δυο φίλων του, οι οποίες συνόδευαν έναν σκυλάκι ράτσας Τζακ Ράσελ.

Το “Καλαμάκι Κολωνάκι” φημίζεται για την εκλεκτή πελατεία του και τη φέτα στη λαδόκολλα, ενώ όποιος έχει φάει τα μετσοβίτικα σουτζουκάκια από αρνί ξεχνάει και το όνομά του.

Σύμφωνα με τον σερβιτόρο του σουβλατζίδικου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρήγγειλαν 16 μοσχαρίσια καλαμάκια και 25 πίτες, ενώ οι μαμάδες των φίλων του Χριστόφορου έφαγαν μόνο μια σαλάτα λάχανο-καρότο, από την οποία τάισαν και το σκυλί, το οποίο έτρωγε μπιφτέκια και μπριζολάκια από τα διπλανά τραπέζια.

Ο σερβιτόρος είπε στους δημοσιογράφους πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα να παίξει στη νέα του ταινία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αρνήθηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά ζήτησε τα γυρίσματα να γίνουν αμέσως, για να μην τα διακόψουν οι εκλογές.

Στη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -που έχει προσωρινό τίτλο “Γλυκύ μου έαρ” αλλά μάλλον ο τελικός τίτλος θα είναι “Ίσως…”-, ο Αλέξης Τσίπρας θα υποδύεται έναν φτωχό άνεργο ο οποίος μένει σε μια έπαυλη στην Εκάλη και ερωτεύεται μια πλούσια που έχει έναν σκύλο που τον λένε “Αποσυνάγωγο”.

Για να πλησιάσει την πλούσια, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει μια αδέσποτη σκύλα και την βαφτίζει “Συνιστώσα” αλλά ο Αποσυνάγωγος σνομπάρει τη Συνιστώσα γιατί είναι παρακατιανή.

Στο τέλος της ταινίας, την πλούσια την χτυπάει μια νταλίκα και την αφήνει στον τόπο, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας μένει μόνος του με τη Συνιστώσα και τον Αποσυνάγωγο.

(Παρακαλώ τους ιδιοκτήτες του Καλαμάκι Κολωνάκι να μου στείλουν μια επιταγή για την διαφήμιση που έκανα στο μαγαζί τους ή να με αφήνουν να τρώω τζάμπα καλαμάκια και πίτες για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.