Γυναίκα-κλειδί στην υπόθεση δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη

Woman KeyΠροβληματισμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους Έλληνες είναι πως στην απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη δεν υπάρχει μια γυναίκα-κλειδί.

Όπως όλοι ξέρουμε, δεν μπορεί να υπάρξει σκάνδαλο στη χώρα μας, αν δεν υπάρχει στην υπόθεση μια γυναίκα-κλειδί.

Μια γυναίκα-κλειδί είναι πάντα χρήσιμη γιατί νοστιμίζει την υπόθεση, ενώ μας βοηθάει να ξεκλειδώσουμε την πόρτα, όταν οι εμπλεκόμενοι έχουν αλλάξει κλειδαριά.

Ο εισαγγελέας εφετών είπε πως θα περιμένει δυο μέρες ακόμα και πως, αν δεν εμφανιστεί μια γυναίκα-κλειδί, θα κλείσει την υπόθεση, αφού όλες οι καταγγελίες χωρίς γυναίκα-κλειδί έχουν καταρρεύσει στο δικαστήριο.

Επίσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν στέκει η καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη, αφού δεν υπάρχει στην υπόθεση μια γυναίκα-κλειδί.

Απογοητευμένοι παρουσιάζονται και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη δεν έχει ενδιαφέρον χωρίς μια γυναίκα-κλειδί, με αποτέλεσμα να έχει πέσει πολλή αντρίλα και τεστοστερόνη, και η υπόθεση να θυμίζει ΚΨΜ.

Σύμφωνα με εξαγριωμένες πληροφορίες, τις επόμενες ώρες θα εμφανιστεί μια γυναίκα-κλειδί, η οποία είναι θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα, ώστε να εκτιναχθεί η τηλεθέαση και να κάνουμε ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

(Ο Παύλος Χαϊκάλης έσπασε την ομερτά που υπάρχει για τις δωροδοκίες και τους εκβιασμούς βουλευτών. Είναι βέβαιο πως αυτό κάποιοι δεν θα του το συγχωρήσουν. Όποιος σπάει την ομερτά πρέπει να τιμωρείται για παραδειγματισμό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.