Ελάφια

Ελάφια 1Πιτσιρίκο, το ξέρω ότι έχεις μπουχτίσει -όπως και εγώ- με όλα αυτά που διαβάζεις για εκλογή προέδρου, εκλογές, κατάρρευση της οικονομίας κλπ, γι’ αυτό κι εγώ σου στέλνω σημερινές φωτογραφίες από τα ελάφια πάνω στο κάστρο της Λήμνου. Ζουν ελεύθερα δίπλα στους ανθρώπους, και, όμως, τόσο μακριά τους. Η παρέα τους ήταν πιο απολαυστική από την παρέα πολλών ανθρώπων. Ελπίζω να σου αρέσουν.

Αγαπητέ φίλε, μόνο τα ελάφια αγαπάω. Α, αγαπάω και τα δελφίνια. Ήθελα να βαρέσω τατουάζ ένα δελφίνι αλλά μια φίλη μου είπε πως δελφίνι βαράνε οι γκόμενες, οπότε με προβλημάτισε γιατί δεν θέλω να κάνω τατουάζ καρχαρίες και αγκυλωτούς σταυρούς που είναι πιο macho. Θα βαρέσω τατουάζ ελάφι γιατί είναι πιο unisex από το δελφίνι. Το ελάφι μου θυμίζει και μια καταπληκτική σκηνή με την Ντέπυ Μαλλιαρού και την Ειρήνη Τσάβα στο Party Time. Σας ευχαριστώ. Να είστε καλά!

Ελάφια 2

Ελάφια 3

Ελάφια 4

Ελάφια 5

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.