Μπάνια και παγωτά το 2015!

ΓΑΠΑγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, λίγο πριν ο τωρινός χρόνος γίνει παλιός και χαρούμε όλοι που γερνάμε έναν χρόνο, θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό του 2014 και να δώσω μερικές βαρυσήμαντες ευχές για το 2015.

Το 2014 ήταν πολύ ωραία χρονιά, αν και έκανα λιγότερα μπάνια από το 2013 και έφαγα και λιγότερα παγωτά.

Ελπίζω το 2015 να κάνω περισσότερα μπάνια από το 2014 και να φάω και περισσότερα παγωτά.

Αφού έκλεισα το θέμα με τις χρονιές, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους αναγνώστες, και ιδιαίτερα αυτούς που μου έστειλαν μέιλ και μηνύματα με κείμενα, πληροφορίες και φωτογραφίες.

Πολλά τα δημοσίευσα, πολλά δεν πρόλαβα να τα δημοσιεύσω.

Πάντως, το 2014 κατάλαβα επιτέλους πως τα πολλά μέιλ δεν πρέπει να με αγχώνουν, ούτε να σκέφτομαι με αγωνία “πότε θα απαντήσω σε όλα αυτά τα μέιλ;”. Δημοσιεύω όσα μπορώ, και απαντώ σε όσα μπορώ.

Πάντως, αισθάνομαι πολύ ωραία που το μπλογκ το γράφουμε πια παρέα.

Αν όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι υγιείς, το μπλογκ θα κλείσει τον Απρίλιο τα 10 χρόνια. Μια πληγή, μια μαυρίλα και ένα αδιέξοδο το 2005, καταλήγουν να είναι χαρά και δημιουργία το 2015.

Ευχαριστώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους αναγνώστες, και εύχομαι τα καλύτερα. Γεροί και δίκαιοι να είστε.

Και μπάνια! Και παγωτά!

(Αυτό το ποστ το γράφω από τα μαγευτικά Γιάννενα, λίγο πριν ανέβω στη σκηνή με τον Σπύρο Γραμμένο, για να βάλουμε φωτιά στο 2015. Για πολιτική δεν έγραψα. Θα γράψω πολλά τις επόμενες ημέρες και τους επόμενους μήνες. Πάντως, η φωτογραφία με τη λεζάντα με εκφράζει απόλυτα. Και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο πολιτικό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.