Ο Αθανασίου σέβεται τη φύση του ανθρώπου

ΛΑναστάτωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου περί του γάμου των ομοφυλοφίλων. Ο Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε πως είμαστε μια χώρα που σέβεται τη φύση του ανθρώπου, όπου άνθρωπος είναι μόνο ο άνδρας, ενώ η γυναίκα είναι κατοικίδιο ζώο. Όπως δήλωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται εδώ και αιώνες στην Ελλάδα, αφού οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονται ετεροφυλόφιλες γυναίκες, ενώ οι ομοφυλόφιλες γυναίκες παντρεύονται ετεροφυλόφιλους άνδρες. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, θα μπορούσαν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες να παντρεύονται ομοφυλόφιλες γυναίκες, ώστε αφενός να μπορούν να παντρεύονται και οι ομοφυλόφιλοι και οι ομοφυλόφιλες, και αφετέρου να μην ταλαιπωρούνται οι ετεροφυλόφιλοι με αδελφές και λεσβίες.Ο κ. Αθανασίου είπε πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν πλούσια ερωτική ζωή, αφού πηδιούνται σαν τα κουνέλια όλη την ώρα, οπότε θα ήταν κρίμα να φυλακιστούν σε έναν γάμο με έναν ομόφυλό τους, αφού θα τον κεράτωναν σίγουρα και θα πατούσαν τον όρκο για αιώνια πίστη.

Όπως είπε ο κ. Αθανασίου, ο ομόφυλος έρωτας έλκει τη γοητεία του από την παρανομία και τα ιδρωμένα γυμνά κορμιά που ενώνονται βίαια και κρυφά σε περίεργες τοποθεσίες, όπως λιμάνια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, χωματερές και τουαλέτες.

Ακόμα, ο κ. Αθανασίου τόνισε πως δεν είναι δυνατόν σε μια εποχή που τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν έχουν χρήματα και δουλειές -και αδυνατούν να παντρευτούν-, να έρχονται οι αδελφές και οι λεσβίες και να μου θέλουν γάμους και χαρές, αφού αυτό αποτελεί πρόκληση για τη χώρα μας που σέβεται τη φύση του ανθρώπου, και αυτός είναι ο λόγος που έχει γεμίσει ζώα.

Σε μια προσπάθεια να κάνει πιο χαρούμενη τη συζήτηση ο Χαράλαμπος Αθανασίου είπε πως “πούστης τον πούστη αγαπά, πουτάνα την πουτάνα κι ο Μπάμπης ο κωλομπαράς τους παίρνει όλους σβάρνα”.

Όταν κάποιος παρατήρησε πως το θέμα δεν είναι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών -για τη μη εφαρμογή του οποίου η Ελλάδα έχει τιμωρηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου και πληρώνει πρόστιμα-, ο κ. Αθανασίου είπε πως δεν ξέρει αυτός από αυτά τα πράγματα γιατί σέβεται τη φύση του ανθρώπου και γαμάει και δέρνει μόνο γυναίκες.

(Είναι εντυπωσιακό πως ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας μας δεν μπορεί να ξεχωρίσει το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Φυσικά, μπορεί να το κάνει αλλά ξέρει πως υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλίθιοι Έλληνες που θέλουν να ακούνε μαλακίες.)

(Ο Αθανασίου μου θυμίζει εκείνο που λέγαμε παλιότερα: “Ρε συ, χτες είδα τον Αθανασίου!” “Ποιον Αθανασίου;” “Αυτόν που σε πηδούσε στην Τρίτη Γυμνασίου!”.

(Τη φωτογραφία την τράβηξα στην διάρκεια της χτεσινής πορείας αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.