Απέδρασε πάλι ο Χριστόδουλος Ξηρός

Σαμαράς ΞηρόςΠανικός έχει προκληθεί στη χώρα, μετά τη νέα απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στον εισαγγελέα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε με την βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να συλληφθεί ξανά πριν από τις εκλογές και η κυβέρνηση να παρουσιάσει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα αφήνει ελεύθερο τον Χριστόδουλο Ξηρό την μια ημέρα και θα τον συλλαμβάνει την επόμενη, ώστε να δείξει πως κάνει έργο.

Από τα ευρήματα στην γιάφκα, προκύπτει το συμπέρασμα πως ο Χριστόδουλος Ξηρός ετοιμαζόταν για μεγάλο χτύπημα αλλά αποκλείεται το χτύπημά του να ήταν μεγαλύτερο από το χτύπημα που έχει επιφέρει η κυβέρνηση Σαμαρά στους Έλληνες, οπότε να μη μας κουνιέται ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, αφού τα βαμμένα ξανθά μαλλιά του έχουν σκορπίσει απογοήτευση στο λαό γιατί αποδεικνύεται πως -εκτός από τους βαψομαλλιάδες πολιτικούς- και οι επαναστάτες παλεύουν με τα χρωμοσαμπουάν.

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός πως ο Χριστόδουλος Ξηρός κυκλοφορούσε συνέχεια με μια γυναίκα, αφού είναι γνωστό σε όλους πως η επανάσταση γαμάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.