Η Άντζελα Γκερέκου στην Νέα Δημοκρατία

Άντζελα ΓκερέκουΈκπληξη έχει προκαλέσει στους Έλληνες η είδηση πως η Άντζελα Γκερέκου θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, γιατί οι περισσότεροι πίστευαν πως η Άντζελα Γκερέκου ήταν τόσα χρόνια στη Νέα Δημοκρατία.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, πήρε ανάποδες με την μεταπήδηση της Άντζελας Γκερέκου στην Νέα Δημοκρατία και έκανε λόγο για θέμα πολιτικής ηθικής τάξης, γιατί η κυρία Καϊλή είναι πολύ ηθικό πρόσωπο και ό,τι έχει κερδίσει σε αυτή τη ζωή το έχει κερδίσει με το …σπαθί της.

Επειδή δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω τόσες αναλύσεις για το πέρασμα της Άντζελας Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ στην Νέα Δημοκρατία -λες και έχει καμιά διαφορά η Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ-, θα θέσω το θέμα πολύ απλά:

Είδηση δεν είναι όταν η Άντζελα Γκερέκου αλλάζει κόμμα· είδηση είναι όταν η Άντζελα Γκερέκου αλλάζει άνδρα.

(Είναι πολύ όμορφη γυναίκα η Άντζελα Γκερέκου. Είναι από αυτές τις γυναίκες που δεν θα έπρεπε να γερνάνε ποτέ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.