Μπεεε!!! (Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα)

μπεεε!!! 1Χτες το βράδυ, πήγα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρακολούθησα την παράσταση “Μπεεε!!!” με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα. Η Σπείρα Σπείρα κλείνει φέτος 15 χρόνια από την δημιουργία της. Να τα χιλιάσει!

μπεεε!!! 2Εδώ η Εμμανουέλα ποζάρει με το υπέροχο και επετειακό πρόγραμμα της παράστασης -περιέχει και εκπληκτικό cd-, και μου δίνει οδηγίες πώς να τραβήξω την φωτογραφία. Εγώ τράβηξα μόνο το αέρινο χέρι της, οπότε τώρα η Εμμανουέλα έχει πάρει ανάποδες. Γενικά, το πρόβλημα για μένα προέκυψε, όταν η Εμμανουέλα ανακάλυψε τον Σταμάτη Κραουνάκη και δεν θέλει να χάνουμε παράσταση. Μέχρι τότε, έτρεχα και την μάζευα από κάτι Τερλέγκες και κάτι Χριστοδουλόπουλους, αλλά, τελικά, μου άρεσαν κι εμένα, οπότε καθόμασταν στα σκυλάδικα μέχρι τα χαράματα.

μπεεε!!!Αφού δηλώσω πως μέχρι τις εκλογές θα πηγαίνω κάθε βράδυ σε άλλο θέατρο -για να γλιτώσω κάπως από αυτή την επίθεση βλακείας που έχει εξαπολυθεί από παντού-, ευχαριστώ τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα για αυτά τα 15 χρόνια. Ποτέ δεν θα ξεχάσω εκείνη την πρώτη παράσταση στο Χυτήριο το 1999 (Όλοι μαύρα κι ένα πιάνο). Έβρεχε, ήμασταν 10-15 θεατές, και ήταν μαγικά. Όταν, μετά την παράσταση, βγήκαμε με την Φ. στην Ιερά Οδό, της είχα πει “κάποιες φορές, η ζωή είναι πολύ ωραία”. Με την Σπείρα Σπείρα, η ζωή συνεχίζει να είναι ωραία.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.