Ο Κώστας Σημίτης εγκέφαλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς

Σημίτης ΤσοχατζόπουλοςΜετά την αναστάτωση που προκάλεσε η είδηση πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις τρεις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον του Γιάννη Σμπώκου, πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, να είναι ο εγκέφαλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με εξαγριωμένες πληροφορίες, ο Κώστας Σημίτης είναι ο άνθρωπος που αποφάσιζε πού θα βάλουν κατσαρόλα τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Κώστας Σημίτης έβαζε βόμβες στην διάρκεια της δικτατορίας, και ήξερε να φτιάχνει καλές βόμβες, γιατί είχε εκπαιδευτεί στην Κούβα μαζί με τον Μιχάλη Γιωτόπουλο της 17Ν.

Παράλληλα, ο Κώστας Σημίτης ήταν και ο καθοδηγητής των νεαρών μελών των Πυρήνων, αφού, με τις τεράστιες θεωρητικές γνώσεις του, κατάφερε να μαζέψει αυτούς τους νεανίες από τα γήπεδα, τα μπαρ και τα σφαιριστήρια, και να τους στρέψει στον ένοπλο αγώνα.

Ο Κώστας Σημίτης αρνείται την κατηγορία για συμμετοχή του στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και υποστηρίζει πως ήταν ένα απλό μέλος της Σέχτας Επαναστατών.

Μετά την ώσμωση “τρομοκρατών” και ποινικών κρατουμένων, αίσθηση προκαλεί και η ώσμωση των πολιτικών με “τρομοκράτες” και ποινικούς.

Μόνο ο λαός λείπει από αυτή την ώσμωση, γιατί αρνείται να πάρει τα όπλα και να βάλει βόμβες, για να μην χάσει το σόου του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σημίτη, ο λαός πρέπει να πάρει τα όπλα και να ανατρέψει την οικονομική ελίτ, γιατί το μόνο που κατάφερε ο ίδιος, πολεμώντας ανελέητα τους ολιγάρχες ως πρωθυπουργός επί οκτώ χρόνια, ήταν να τους κάνει ακόμα πιο ζάπλουτους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.