Τέλεια μπήκε η νέα χρονιά!

Google analyticsΤο 2015 μπήκε πολύ όμορφα. Εντάξει, δεν μπήκε όμορφα για όλο τον πλανήτη αλλά και τι με νοιάζει εμένα για τον πλανήτη, αριστερός είμαι; Εμένα με νοιάζει μόνο για την πάρτη μου. Ας ασχοληθώ λοιπόν λίγο και με τον εαυτό μου.

Τον τελευταίο μήνα του 2014, αν και είχα διάφορα προσωπικά προβληματάκια και πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στο μαθήματα μπαλέτου, το μπλογκ ξεπέρασε το 1.270.000 page views.

Καθόλου άσχημα για ένα ατομικό σάιτ, στο οποίο γράφει ένας άνθρωπος.

Βέβαια, με βοήθησαν πολύ και οι σπουδαίοι αναγνώστες του μπλογκ, με τα ωραία κείμενά τους, και τους ευχαριστώ. Μακάρι, κάποια στιγμή να γράφουν μόνο οι αναγνώστες στο μπλογκ, κι εγώ να κάνω διακοπές όλο τον χρόνο, όπως μου αξίζει.

Πολύ καλά είναι τα νέα και από τα social media, αφού στο Twitter ξεπέρασα τους 67 χιλιάδες followers και στο Facebook τους 49 χιλιάδες. Αν σκεφτείς πως δεν είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο -δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση αν και ο Αλαφούζος ήθελε να με κάνει τηλεοπτικό σταρ-, και αν σκεφτείς πως, κατά μεγάλα διαστήματα, τα παρατάω τα social media γιατί τα βαριέμαι, τα πάω εξαιρετικά. Και άργησα πολύ να κάνω λογαριασμό στα social media.

Κάτι πολύ όμορφο που μου συμβαίνει αυτή την εποχή είναι πως έγραψα κείμενα για τις ζωντανές εμφανίσεις του Σπύρου Γραμμένου. Θα γράψω κι άλλα κείμενα. Μην τον χάσετε. Θα είμαι κι εγώ μαζί του.

Επίσης, μου συνέβη κάτι καταπληκτικό αλλά δεν μπορώ να το γράψω ακόμα. Πάντως, αν γίνει αυτό, θα θέλατε όλοι να ήσασταν στην θέση μου. Είναι μαγικό.

Όλα πάνε καλά αλλά έχω ένα μικρό θέμα:

Δεν μπορώ να κάνω διακοπές στον ήλιο όλο τον χρόνο.

Μήπως υπάρχει ανάμεσα στους χιλιάδες υπέροχους αναγνώστες του μπλογκ ένας υγιής και καθαρός επιχειρηματίας;

Αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος, θα μπορούσε να αναλάβει την διαρκή χορηγία του μπλογκ, οπότε ας επικοινωνήσει.

Με αυτό τον τρόπο, δεν θα έκανα διακοπές μόνο στα ελληνικά νησιά έξι μήνες τον χρόνο.

Θα έκανα έξι μήνες διακοπές στα ελληνικά νησιά, και μετά άλλους έξι μήνες διακοπές στις Κανάριους Νήσους.

Μην ανησυχείτε, και πάλι τα ίδια παλαιοκομμουνιστικά θα γράφω.

Όμορφα μπήκε το 2015, ο Ιανουάριος είναι υπέροχος, σε λίγες μέρες πέφτει η ακροδεξιά, το καλοκαίρι πλησιάζει και όλα θα πάνε καλά.

Φιλάκια!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.