Τρολιά το κόκκινο τριαντάφυλλο του Κινήματος Αλλαγής

Κίνημα ΑλλαγήςΤην πάτησαν μεγάλα ΜΜΕ και χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου, αφού πίστεψαν πως το σήμα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, του Κινήματος Αλλαγής, θα είναι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Τελικά, αποδείχτηκε πως το κόκκινο τριαντάφυλλο ήταν μια τρολιά κάποιου χρήστη του Διαδικτύου αλλά δεν πειράζει, αφού όλη η χώρα είναι μια τρολιά.

Ως στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου -και αφού πήρα πρώτα την άδεια του προέδρου μου Γιώργου Παπανδρέου-, είμαι σε θέση να σας ενημερώσω πως το σήμα του κόμματός μας δεν είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Το σήμα του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Βέβαια, το σωστό θα ήταν το σήμα του Κινήματος Αλλαγής να είναι η μελίγκρα. Ή η μαμά του Γιώργου Παπανδρέου. Το ίδιο είναι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.