Μη φοβάστε την ελευθερία!

ΑρκάςΠιτσιρίκο μου, γεια σου.
Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα. Αισθάνομαι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, απλώς με διαφορετικούς τρόπους και ξέρεις γιατί; Οι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν ποτέ και η εξουσία διαφθείρει. Έχουμε σκληρό οικονομικό πόλεμο. Επιτέλους, κάποιος είπε το μεγάλο ΟΧΙ! Εγώ, προσωπικά, δεν φοβάμαι και θα ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα σε όλους τους αναγνώστες σου.

Τα χάσαμε ΟΛΑ, ας μην ξαναχάσουμε την αξιοπρέπειά μας, τώρα που την βρήκαμε.

Οι επαναστάσεις ποτέ δεν ήταν εύκολες αλλά αξίζει να παλέψουμε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να μας κάψει, που, κατά την ταπεινή μου άποψη, στο τέλος θα κάψει όλη την Ευρώπη.

Το πάθημα δεν έχει γίνει μάθημα στη Γερμανία. Ακολουθεί τις ίδιες τακτικές, απλώς ο πόλεμος είναι οικονομικός.

Ήταν αισχρός ο εκβιασμός του “φίλου” μας Γερμανού Σουλτς, όπως και η ενέργεια της Ε.Κ.Τ..

Η Ευρώπη δεν είναι των λαών αλλά των αγορών και των τραπεζιτών. Σκοπός τους είναι να μας τρομοκρατήσουν στοχεύοντας στην οπισθοχώρησή μας, όμως ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες, πιτσιρίκο. Στοχεύουν στο φόβο των ανθρώπων, για να σπάσουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά τους.

Επιτέλους οι Έλληνες ξύπνησαν -όχι όλοι,πάντα υπάρχουν φοβισμένοι και προδότες- και είναι έτοιμοι να αντισταθούν στην εκβιαστική και φεουδαρχική πολιτική της Μέρκελ και όλων των χαρτογιακάδων που κρύβονται από πίσω.

Μη φοβάστε Έλληνα και Ευρωπαίε! Ζητήστε πίσω όλα όσα σας ανήκουν. Θα είναι δύσκολο, αλλά αξίζει.

Πέντε ολόκληρα χρόνια η Ελλάδα ήταν το πρεζάκι που περίμενε της δόσεις του, αισθάνονταν καλύτερα όταν της χορηγούνταν αλλά η κάθε δόση την έφερνε όλο και πιο κοντά στο θάνατο.

Μπήκαμε στο φαύλο κύκλο των μνημονίων διότι το χρέος μας ήταν στο 120% του ΑΕΠ και σήμερα,έπειτα από πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας βρίσκεται στο 176%.

Προφανώς, η πολιτική που ασκήθηκε ήταν λάθος.

Εύχομαι να μη μας προδώσει η κυβέρνηση. Ήταν λάθος του Βαρουφάκη να πει πως συμφωνεί με το 67% του μνημονίου. Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός κρατάει σκληρή στάση.

Θέλω πολύ να πετάξουμε τη βόμβα του grexit! Θα είναι δύσκολα στην αρχή,αλλά θα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Πόσα χρόνια έχουμε να νιώσουμε αξιοπρέπεια και ελευθερία; Μήπως δε νιώσαμε ποτέ; Τέλος, θέλω να καλέσω τους πολίτες να σηκωθούν από αναπαυτικούς καναπέδες τους και να βγουν όλοι στους δρόμους,ο καναπές θα παραμείνει στη θέση του!Η ελευθέρια αξίζει περισσότερο από το ευρώ.

Θα κλείσω την επιστολή, χρησιμοποιώντας δυο λόγια δικά σου: Μου αρέσει πολύ το Δ’ Ράιχ, γιατί ξέρω πως θα ‘χει την τύχη του Γ’ Ράιχ.

Θεοδώρα

Τα φιλιά μου Πιτσιρίκο!

Υ.Γ.1 Μου αρέσουν τα υστερόγραφα, γι’ αυτό λέω να μη σπάσω την παράδοση!
Υ.Γ.2 Μη φοβάστε ρε! Καλύτερα πεινασμένος κι ελεύθερος, παρά πεινασμένος και σκλαβωμένος!
Υ.Γ.3 Τo eurogroup ορίστηκε για τις 11/2. Βγείτε όλοι στους δρόμους!

(Αγαπητή Θεοδώρα, έγραψα πολλές φορές αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια πως μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς Δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αξιοπρέπεια. Να επισημάνω, όμως, πως οι πάμφτωχοι δεν έχουν αξιοπρέπεια. Η πείνα είναι η χειρότερη δικτατορία. Οπότε, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι, πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και αλληλέγγυοι. Πραγματικά, όμως. Αληθινά, ειλικρινά, με όλο μας το είναι. Βέβαια, τώρα υπάρχουν πολλοί πάμφτωχοι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Θεοδώρα, οι άλλοι θα σου κάνουν ό,τι τους επιτρέψεις να σου κάνουν. Κι εμείς επιτρέψαμε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντας κόμματα και πολιτικούς που ήταν εξαγορασμένοι και δεν εργάζονταν για το καλό της χώρας και των πολιτών. Τώρα που μίλησε η ανάγκη, ξυπνήσαμε. Ελπίζω να μείνουμε ξύπνιοι. Αν συμβεί αυτό, θα είμαστε ελεύθεροι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.