Μας ενημέρωσε, μας ενημέρωσε!

Αγαπητέ φίλε, καλησπέρα.
Μας ενημέρωσε ο Αλέξης (Τον ψήφισα). Και αισθάνομαι ότι ακύρωσε τη δυναμική του και το χρόνο που έπρεπε να του δώσουμε.

Θυμάσαι το mail μου από 28-01-2015;

«Εκτιμώ ότι είναι η ώρα που πρέπει να περιμένουμε, και να βάλουμε με την ήρεμη και ψύχραιμη στάση μας , όλοι πλάτη. Δεν θα αποτύχουν σε όλα ή δεν θα πετύχουν τα πάντα. Καμιά κυβέρνηση δεν έκανε τα πάντα σωστά, σε οποιοδήποτε κράτος. Αλλά σούμα θα πρέπει να κάνουμε πολύ καιρό μετά. Στο κάτω κάτω το δικαιούνται … Μετά την ανοχή που επιδείξαμε επί 41 χρόνια».

Φαίνεται ότι την έκαναν τη σούμα μόνοι τους. Πολύ γρήγορα. Αν πάνε έτσι, τη γαμ…με όλοι μαζί!! Τείνω προς τον Ηλία από την Εσπερία .

Έχουν 4 μήνες να αποδείξουν ότι δεν ήταν κωλοτούμπα αλλά τακτικός ελιγμός, το να αναιρείς ουσιαστικά το 90% των προεκλογικών σου δεσμεύσεων, με το πρόσχημα της χρονικής μετάθεσης.

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, και το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν στον εαυτό τους είναι 4 μήνες.

Τόσο τους δίνω, ως Βαρουφίτσας, που με λένε και κάποιοι φίλοι.

Τη βιβλιοθήκη μου κοσμούν μετά από ενδελεχή ανάγνωση, οι τίτλοι «Κρίσης Λεξιλόγιο», «Παγκόσμιος Μινώταυρος», «Η γέννηση της Μνημονιακής Ελλάδας» του σημερινού ΥΠΟΙΚ.

Οι προσδοκίες μου δεν ήταν όπως θυμάσαι ότι θα έρθει ο Μεσσίας, αλλά επειδή τα γραπτά μένουν και πουλιούνται και τα βιβλία, πολύ φοβάμαι ότι θα δικαιώσουνε τον Άδωνι, αν δεν κάνουν γρήγορα κάτι ουσιαστικό, και αν ο ΥΠΟΙΚ δεν γυρίσει σε αυτά που έγραφε στα βιβλία του.

Θα προσπαθήσω να παραμείνω ψύχραιμος πάντως και να περιμένω… (αν και τον ακούω τον πιλότο από μακριά, να φωνάζει mayday – mayday, γαμώ το ΠΑΣΟΚ μου μέσα!!).

Παναγιώτης

(Αγαπητέ Παναγιώτη, κορόιδο πιάστηκες που αγόρασες τα βιβλία του Βαρουφάκη. Από την επόμενη Κυριακή θα τα μοιράζει το Έθνος του Μπόμπολα. Ενθουσιάστηκε ο Μπόμπολας με τον Βαρουφάκη -ο οποίος έχει προαναγγείλει ανελέητο πόλεμο κατά των ολιγαρχών- και την Κυριακή θα έχει το “Κρίσης Λεξιλόγιο”. Πολύ δυνατό πρώτο χτύπημα κατά των ολιγαρχών πέτυχε ο Βαρουφάκης, δίνοντας στον Μπόμπολα να μοιράζει το βιβλίο του. Παναγιώτη, είσαι σε ηλικία που πρέπει να ξέρεις πια πως τα βιβλία δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που τα έγραψαν. Τα βιβλία είναι πολύ καλύτερα. Να είσαι καλά, Παναγιώτη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.