Πολυκατοικία (επεισόδιο 2)

Η επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται αποκλειστικά από τους αναγνώστες του. Γίνετε συνδρομητές εδώ.

Πιτσιρίκο καλησπέρα.
Σήμερα το πρωί μόλις βγήκα από την πόρτα του σπιτιού μου πέτυχα τον κυρ-Βασίλη. Είχε μια σακούλα σκουπίδια στα χέρια και του φώναζε η κυρά-Μαρία. Αναπόφευκτα, η κυρα-Μαρία μου ομολόγησε μπροστά στον κυρ-Βασίλη ότι μαλώνουνε για τον Τσίπρα.

Πριν προλάβει να τον πάρει μονότερμα η κυρα-Μαρία, ο κυρ-Βασίλης πρόλαβε και μου είπε πως πιστεύει ότι η νέα κυβέρνηση τα πάει καλά.

Η κυρα-Μαρία μου είπε ότι δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα και ότι άλλα λέει και άλλα κάνει ο Τσίπρας.

Εγώ της είπα να κλείνει την τηλεόραση όταν φεύγει ο κυρ-Βασίλης από το σπίτι και να μην βλέπει ειδήσεις στον ΣΚΑΪ.

Επίσης, της είπα να μη βλέπει ούτε MEGA και ANT1.

Μπαίνοντας στο ασανσέρ, κατάλαβα ότι η κυρα-Μαρία ήταν κρυφοδεξιά και με ψάρωνε την προηγούμενη φορά γιατί είχε καταλάβει ότι είμαι Συριζαίος και ήθελε να έχει θέμα συζήτησης με την κυρα-Καίτη.

Φτάνοντας στο ισόγειο, ο Κυρ-Βασίλης μου είπε ότι πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά και περιμένει να δει τα ειδικά δικαστήρια να ξεκινάνε.

Εγώ του είπα ότι περιμένω να σταματήσουν να χαρίζονται οι τηλεοπτικές άδειες.

Φεύγοντας, χαιρόμουν που είχα γείτονα τον κυρ-Βασίλη και ένιωθα τύψεις που νόμιζα ότι μπορεί να είχε ψηφίσει Σαμαρά.

Με εκτίμηση

Βασίλης

Υ.Γ. Ελπίζω η κυρα-Μαρία να μην διαβάζει το μπλογκ σου γιατί θα μπλέξω…

(Αγαπητέ Βασίλη, βλέπεις ότι άδικα υποπτευόσουν τον κυρ-Βασίλη πριν τις εκλογές και πως, τελικά, είναι η κυρα-Μαρία που είναι δεξιά καριολίτσα. Για την κυρα-Καίτη που μένει στον πρώτο, μάθαμε τι ψήφισε; Εγώ αυτήν φοβόμουν την προηγούμενη φορά. Να είσαι καλά, Βασίλη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.