Thank you Europe!
Από την είσοδο μας στην ΕΕ, ακούμε για θυσίες προκειμένου να επιτευχθεί η ευρωπαϊκή σύγκλιση, θυσίες για να πιάσουμε τα κριτήρια εισόδου στο “ισχυρό” ευρώ, θυσίες για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση κλπ. κλπ.
Και μετά από την απώλεια του σχεδόν 30% του κατά κεφαλήν ΑΕΠ από το 1981 και σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, οι απειλές και τα τελεσίγραφα συνεχίζονται με έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.
Ευχαριστούμε Ευρώπη!
Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ!
(Αγαπητέ Jo Di, η Ευρώπη ήταν μια γκόμενα του Δία. Του άρεσε, την γλέντησε, την γκάστρωσε, της έκανε μερικά κουτσούβελα και την πέταξε. Θα μπορούσε να την είχε πετάξει λίγο πιο μακριά.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.