Αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Cosmopolitician

COSMOPOLITICIAN

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη επέλεξε να δώσει ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο περιοδικό Cosmopolitician.

“Ήμουν απλώς θύμα” αποκαλύπτει και συνεχίζει, εξηγώντας μας γιατί βλέπει τον Βενιζέλο συνεχώς στον ύπνο του.

Επίσης, παρουσιάζονται όλες οι αηδιαστικές λεπτομέρειες γύρω από το ποιοι και με ποιο τρόπο τον ανάγκασαν να σβήσει τους λογαριασμούς των συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ ο ίδιος ο πρώην υπουργός δηλώνει πως δεν έχει ξαναπιάσει φλασάκι στα χέρια του από τότε.

Δηλώνει φαν του Αλέξη Τσίπρα και τον συγχαίρει που δεν φοράει γραβάτα, αφού και ο ίδιος, για τις ανάγκες της φωτογράφισης του περιοδικού, επέλεξε να φωτογραφηθεί χωρίς γραβάτα.

Τέλος, το περιοδικό έχει ρεπορτάζ από το Δήμο Κοζάνης, αποκαλύπτοντας το ποιος δρόμος στην πόλη θα πάρει το όνομα του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.