Αποκλειστικό: Νεαρές κοπέλες κάνουν τατουάζ με τη φάτσα του Τσίπρα

Tattoo TsiprasΜεγάλες πιένες γνωρίζουν αυτές τις ημέρες τα στούντιο με tattoo, αφού χιλιάδες κορίτσια θέλουν να χτυπήσουν τατουάζ τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του Tsipras Tattoo Studio και μέλος του Rixi Tattoo Group, Τζεφ Μοϊκάνας, τα κορίτσια προτιμούν τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είνα cool, γλυκός και οικογενειάρχης, οπότε τους προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια ένα τατουάζ με τον Αλέξη πάνω στο σώμα τους.

Το σημείο που προτιμούν τα κορίτσια για να χτυπήσουν τατουάζ τον Αλέξη Τσίπρα είναι το μπούτι, αφού είναι μεγάλη επιφάνεια και χωράει το κεφάλι του Αλέξη σε φυσικό μέγεθος.

Βέβαια, τα αγόρια έχουν πρόβλημα γιατί, όταν χώνουν το κεφάλι τους μέσα στα μπούτια των κοριτσιών τους για να τα οδηγήσουν στον παράδεισο της ηδονής, έρχονται φάτσα κάρτα με τον Αλέξη Τσίπρα και κωλώνουν.

“Αισθάνομαι σαν να είμαστε τρεις στο κρεβάτι” μας εξομολογήθηκε ο Πέτρος, το κορίτσι του οποίου έχει χτυπήσει τατουάζ τον Αλέξη Τσίπρα στο μπούτι.

“Τώρα θέλει να χτυπήσει τον Βαρουφάκη στο άλλο μπούτι, οπότε θα είναι σαν να κάνω σεξ με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ” λέει με αγωνία ο Πέτρος, ο οποίος δεν κρύβει πως σκέφτεται να χτυπήσει τατουάζ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μπράτσο.

“Η Ζωή έχει αυτή την πυγμή που είχε και η μάνα μου, και την οποία εγώ δεν πρόκειται να αποκτήσω ποτέ στη ζωή μου” λέει ο Πέτρος και σκύβει το κεφάλι.

Όπως λέει ο tattoo artist, Μπίλι Σουαχίλι, είναι πολλά τα αγόρια που σβήνουν τα τατουάζ με τους αετούς και τους καρχαρίες, για να χτυπήσουν στη θέση τους τατουάζ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τη Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με τον Μπίλι Σουαχίλι, τα πιο ψαγμένα άτομα χτυπάνε τατουάζ τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ μας εξομολογήθηκε πως ο εφιάλτης του είναι όταν του ζητάνε να κάνει τατουάζ τον Γιάννη Δραγασάκη, αφού δεν ξέρει πώς να πετύχει τη θέση της μασέλας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.