Βγες κι εσύ selfie με τον Βαρουφάκη

Minfin-banner

Βγες κι εσύ selfie με τον Βαρουφάκη

Κάντε κράτηση για να βγείτε αποκλειστικές selfies με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σε χώρο και χρόνο της προτίμησής σας.

Σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα της χώρας, ο υπουργός Οικονομικών διαθέτει τον εαυτό του και τον ελεύθερο χρόνο του, για να βγαίνει αποκλειστικές selfies με τους θαυμαστές του.

Από την ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Οικονομικών, μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την τοποθεσία που σας βολεύει σε όλη την Ελλάδα.

Αγαπητέ Jo Di, τέλεια η ιδέα σου. Πιστεύω πως ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να λύσει μόνος του το πρόβλημα της χρεοκοπίας της χώρας. Αν αρχίσει να πληρώνεται για κάθε συνέντευξη που δίνει, μέχρι το φθινόπωρο η Ελλάδα θα έχει γίνει η ατμομηχανή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει ξανά την Ελλάδα μόδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.