Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάει γρήγορα

Zoi KonstantopoulouΗ πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέλαβε την θέση της προέδρου της διακομματικής επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Αυτή είναι μια θετική είδηση.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο καλύτερο πρόσωπο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την θέση του προέδρου της διακομματικής επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Επίσης, το να αναλαμβάνει η πρόεδρος της Βουλής αυτή την θέση, δείχνει πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα πολύ σοβαρά.

Όποιος αντιδράει για το ένα ή το άλλο, ας σκεφτεί πρώτα πως πέρασαν 70 χρόνια, για να υπάρξει μια κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα διεκδικήσει στα σοβαρά τις γερμανικές επανορθώσεις.

Μετά την ανακοίνωση της συγκρότησης Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχους για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, έχουμε την επανασυγκρότηση της επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Αναμένεται η συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής που θα εξετάσει τις αιτίες και τις ευθύνες για την υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση πάει αργά.

Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάει γρήγορα.

Σήμερα η ελληνική Βουλή κάνει πράγματα που θα έπρεπε να είχε κάνει πριν από χρόνια.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Και ελπίζω αυτή τη φορά να μην διαψευστούν οι ελπίδες των πολιτών.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.