Η κυβέρνηση κλείνει τα σχολεία εξαιτίας του bullying

bΠανικός έχει ξεσπάσει σε όλη τη χώρα μετά την απόφαση του υπουργού Παιδείας να κλείσει όλα τα σχολεία της χώρας, για να αντιμετωπιστεί το bullying. Στην ξαφνική απόφαση του υπουργού Παιδείας να κλείσει όλα τα σχολεία της χώρας συνέβαλε το γεγονός ότι εκατομμύρια Έλληνες αποκάλυψαν τις τελευταίες ημέρες ότι κι αυτοί είχαν υποστεί bullying στο σχολείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο μόνος τρόπος να σταματήσει το bullying στα σχολεία είναι να κλείσουν τα σχολεία.

“Αν δεν υπάρχουν σχολεία, δεν θα υπάρχει και bullying στα σχολεία” δήλωσε ο υπουργός Παιδείας.
Οι γονείς είναι έξαλλοι με την απόφαση του υπουργού Παιδείας να κλείσουν τα σχολεία για να αντιμετωπιστεί το bullying στα σχολεία, γιατί δεν ξέρουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους, όταν δουλεύουν.

Μαζί με τους εργαζόμενους γονείς διαμαρτύρονται και οι άνεργοι γονείς, γιατί δεν γίνεται από τη μία να έχεις την πίκρα της ανεργίας σου, και από την άλλη να έχεις και τα μαλακιστήρια να σου παίρνουν τα αυτιά.

Εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων δήλωσαν πως τους γονείς δεν τους πειράζει να τρώνε τα παιδιά τους ξύλο στα σχολεία, αρκεί να μην είναι υποχρεωμένοι οι ίδιοι να τρώνε όλη μέρα τα παιδιά τους στη μάπα.

Οι γονείς δηλώνουν πως, αν κλείσουν τα σχολεία δεν θα υπάρχει μεν bullynig στα σχολεία αλλά θα υπάρχει bullying στο σπίτι, αφού οι γονείς θα πλακώνουν τα παιδιά τους στο ξύλο, επειδή θα τους σπάνε τα αρχίδια.

Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε πως είναι δικαίωμα των γονιών να κάνουν μαύρα τα παιδιά τους στο ξύλο αλλά η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα να απειλεί ο Γιωργάκης την Αννούλα στο σχολείο πως θα της κατεβάσει το βρακί, αν δεν του δώσει το κουλούρι της.

Οι γονείς μπορούν ακόμα και να βιάζουν τα παιδιά τους, αφενός γιατί δικά τους είναι και τα κάνουν ό,τι θέλουν, και αφετέρου γιατί ό,τι μάθει το παιδί, καλό είναι να το μάθει στο σπίτι και όχι από τίποτα ξένους.

Επειδή υπάρχει bullying και στα πανεπιστήμια και στον στρατό, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα πανεπιστήμια και να καταργήσει τον στρατό, ώστε να μην υπάρχει bullying ούτε εκεί.

Το καθημερινό bullying στην κοινωνία θα αντιμετωπιστεί με το να κάτσουν όλοι οι Έλληνες
κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ώστε να μην μπορεί να τους εκφοβίσει και να τους δείρει κανείς.

Bullying τέλος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.