Λύθηκε το πρόβλημα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Βουλευτικά αυτοκίνηταΠρόβλημα έχει παρουσιαστεί με τα αυτοκίνητα των βουλευτών, αφού δεν είναι πολλοί οι βουλευτές που αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο. Επειδή δεν ακολούθησαν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την προτροπή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να μην πάρουν το βουλευτικό αυτοκίνητο, η κυβέρνηση έχει ένα σχέδιο.

Όπως είναι γνωστό, το υπουργείο Οικονομικών πρότεινε στην Τρόικα -που εμείς την λέμε “θεσμούς”- να γίνεται λοταρία με τις αποδείξεις που θα παίρνουν οι πολίτες, και να υπάρχουν χρηματικά έπαθλα.

Τώρα, η κυβέρνηση προτείνει στην Τρόικα να κληρώνονται αυτοκίνητα.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει τα πρώτα 300 αυτοκίνητα να κληρωθούν στους βουλευτές, ώστε να έχουν όλοι οι βουλευτές αυτοκίνητα αλλά να τα έχουν κερδίσει στη λοταρία και να μην είναι βουλευτικά.

Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι βουλευτές θα έχουν αυτοκίνητα αλλά δεν θα είναι βουλευτικά και δεν θα τα πληρώνουν οι πολίτες.

Βέβαια, θα είναι κάπως δύσκολο να πειστούν οι πολίτες πως τα αυτοκίνητα στη λοταρία με τις αποδείξεις θα κληρώνονται εντελώς συμπτωματικά μόνο σε βουλευτές, αλλά οι πολίτες έχουν φάει αμάσητη τόση κοροϊδία όλα αυτά τα χρόνια, οπότε είναι χάπατα και θα το φάνε κι αυτό.

Τώρα θα πρέπει το σχέδιο της κυβέρνησης να κληρωθούν τα αυτοκίνητα να εγκριθεί από την Τρόικα, δηλαδή από την γερμανική κυβέρνηση.

Θεωρείται σίγουρο πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα δεχτεί να κληρωθούν 300 αυτοκίνητα στους βουλευτές, με την προϋπόθεση, βέβαια, τα αυτοκίνητα να είναι γερμανικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.