Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, ο πιτσιρίκος μένει

Google analyticsΑν σκεφτεί κάποιος πως αυτό είναι ένα προσωπικό μπλογκ -και όχι ένα επαγγελματικό portal-, οι αριθμοί είναι απίστευτοι. Πάνω από 1.800.000 page views για τον Φεβρουάριο, αν και τον μισό μήνα ήμουν άρρωστος, και -από τον πονοκέφαλο- δεν μπορούσα ούτε να κοιτάξω την οθόνη του υπολογιστή.

Οι followers στο Twitter είναι πάνω από 73 χιλιάδες και στο Facebook σχεδόν 55 χιλιάδες.

Καθόλου άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση και δεν είχε ποτέ εκπομπή στην τηλεόραση

Είναι γνωστό πως, στην Ελλάδα, αν δεν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση ή αν δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση, είναι σαν να μην υπάρχεις. Κι αυτό αφορά τους πάντες. Από πολιτικούς και διανοούμενους, μέχρι βιζιτούδες.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τον επόμενο μήνα κλείνουν δέκα χρόνια από την δημιουργία του μπλογκ. Το αγάπησα και με αγάπησε.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που έστειλαν κείμενα και όλους τους φίλους-αναγνώστες.

Η μόνη δύναμη ενός μπλογκ είναι οι αναγνώστες του.

(Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και όλους τους καλούς φίλους αναγνώστες που με κάλεσαν στα νησιά τους αυτό το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα για την “περιοδεία” έγινε, και λυπάμαι που δεν μπορώ να πάω σε όλους. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ πως, κάνοντας ένα μπλογκ, θα έφτανε κάποτε μια μέρα που θα μπορούσα να κάνω διακοπές όλο το καλοκαίρι, φιλοξενούμενος στα σπίτια των αναγνωστών του μπλογκ. Γι’ αυτό, επιμένω: κάντε ένα μπλογκ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.