Προκαλεί ξανά ο Μάρτιν Σουλτς

schulz

Σε νέα συνέντευξη, που παραχώρησε σε αραβικό κανάλι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αποκαλεί τον Καμμένο ηλικιωμένο και χοντρό, ενώ τονίζει τις διαφορές με τον Αλέξη Τσίπρα που είναι νέος και ωραίος.

Επίσης, δηλώνει ακόμη μια φορά πως αυτή η κυβερνητική συμμαχία στην Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει.

Ζητάει ευθέως από τον ελληνικό λαό να φέρει πίσω τον Αντώνη Σαμαρά που τόσο αποτελεσματικά εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια προς όφελος του κοινού γερμανικού ονείρου για την παντοδυναμία της Γερμανίας σε όλη την Ευρώπη, ενώ θεωρεί πως το ΠΑΣΟΚ και το ΠοΤαΜι πρέπει να μπουν στην κυβέρνηση με κάθε θυσία.

Τέλος, αναλογίζεται πώς θα ήταν η Ευρώπη χωρίς λιτότητα, και τρέμει στην ιδέα οι λαοί να έχουν αυτά που τους αξίζουν χωρίς να στραγγαλίζονται από τις οικονομικές πολιτικές της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

(Αγαπητέ Jo Di, ο Μάρτιν Σουλτς είναι η πιο τρανή απόδειξη πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τελειώσει. Μου αρέσει που είναι και σοσιαλδημοκράτης. Βασικά, έχει φάτσα κωλομπαρά που φιστικώνει οκτάχρονα. Ψηφίζουμε κι εμείς λαμόγια αλλά ψηφίζουν και οι Γερμανοί κάτι γουρουνόφατσες, άλλο πράγμα. Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση τώρα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.