Πρώτα την 5η φάλαγγα

Η​Πιτσιρίκο,
Δεν μπορεί να συνεχιστεί καμία διαπραγμάτευση. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία επιτυχία, αν πρώτα δεν καθαρίσουν τα γερμανικά τσοπανόσκυλα από την χώρα. Τα πράγματα θα ζορίσουν πολύ άσχημα τις επόμενες βδομάδες.

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έκαναν και δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν ένα τεράστιο λάθος.

​Κρατούν στην θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, τον Αρτέμη Στουρνάρα!

Ο άνθρωπος – για όποιον γνωρίζει – είναι ένα τεράστιο τίποτα, ένα σιχαμένο σκουλήκι, ένα πρακτοράκι των Γερμανών, που, αφού τον χρησιμοποίησαν για να κάνει την δουλειά που του ανέθεσαν στο ΥΠΟΙΚ, του έδωσαν προαγωγή βάζοντάς τον διοικητή της ΤτΕ.

Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτό. Ούτε οι Νεοδημοκράτες τον ήθελαν στην θέση αυτή, ούτε οι τραπεζίτες, ούτε η αντιπολίτευση που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μονάχα οι Γερμανοί και το αρχιμαντρόσκυλο τους, ο Ντραγκι.

Πρέπει να τον εξαναγκάσουν (χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο) … χθες. Ας τοποθετήσουν τον Προβόπουλο ή όποιον άλλο δεξιό πιστεύουν ότι θα ηρεμήσει τις αγορές.

Όμως τον Στουρνάρα πρέπει να τον διώξουν ΤΩΡΑ.

Είναι πολύ σπουδαία η θέση που κατέχει και θα γίνει σπουδαιότερη σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση στο κοντινό μέλλον.

Δεν μπορεί η θέση αυτή να κατέχεται από έναν πράκτορα ή από ένα φερέφωνο των Γερμανών. Πρέπει να δράσουνε τώρα.

Προετοιμάζουν -τηρουμένων των αναλογιών- σκηνικό Αλιέντε.

Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, έγραψα πολλές φορές πως άλλαξε η κυβέρνηση αλλά δεν άλλαξε η εξουσία. Και δεν ξέρω αν θα αλλάξει η εξουσία, μετά από τόσα χρόνια. Οι ολιγάρχες προτιμούν να καταστραφεί η χώρα παρά να χάσουν τα προνόμιά τους. Είχα γράψει τον Δεκέμβριο “Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως θα παραδώσουν την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ;”. Είναι πάρα πολλοί οι Έλληνες που δουλεύουν για την γερμανική κυβέρνηση και όχι για την Ελλάδα. Πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες, καναλάρχες, δημοσιογράφοι κλπ. Όσο για το “σκηνικό Αλιέντε”, να σου θυμίσω πως ο Αλιέντε είχε και ένα λαό μαζί του αλλά, τελικά, τον ρήμαξαν. Φαντάσου ο Τσίπρας που δεν έχει και τίποτα. Ελπίζω οι Έλληνες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Να είσαι καλά, Ηλία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.