Ο Βαρουφάκης χτυπάει τους ολιγάρχες με τουρίστες και νοικοκυρές

ΒαρουφάκηςΑίσθηση έχει προκαλέσει η νέα επιστολή του Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup, αφού το νέο χρυσό αγόρι της Ελλάδας προτείνει -μεταξύ άλλων- στους εταίρους να στρατολογηθούν φοιτητές, νοικοκυρές και τουρίστες, ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

Οι φοιτητές, οι νοικοκυρές και οι τουρίστες θα είναι καλωδιωμένοι αλλά τα καλώδια δεν θα φαίνονται, ώστε να μην τους παίρνουν χαμπάρι οι μαγαζάτορες.

Βέβαια, αν τίποτα καταστηματάρχες τους πάρουν χαμπάρι, μπορεί να τους πάρουν τα καλώδια και τις κάμερες, και να τους πετάξουν από κάνα γκρεμό.

Το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη είναι κάπως επικίνδυνο, γιατί μπορεί εσύ να είσαι ένας αμέριμνος τουρίστας που κυκλοφορεί ακούγοντας μουσική με ακουστικά, και ο ταβερνιάρης να νομίσει πως είσαι μυστικός πράκτορας της Εφορίας, οπότε μπορεί να σε δηλητηριάσει, να σε κόψει κομματάκια και να σε πετάξει στα σκουπίδια.

Από την άλλη, το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ωραίο, αφού θα μπορούμε να το παίζουμε όλοι μυστικοί εφοριακοί, οπότε θα τρώμε, θα πίνουμε και θα ψωνίζουμε τζάμπα, ενώ μπορεί να βγάζουμε και κάνα καλό μεροκαματάκι όπως οι άνδρες του ΣΔΟΕ, που την περνάνε ζωή και κότα με τα λαδώματα από τους καταστηματάρχες.

Το ωραίο αυτού του σχεδίου είναι πως όλοι οι Έλληνες θα νομίζουν πως όλοι οι άλλοι Έλληνες και όλοι οι τουρίστες δουλεύουν για την Εφορία, ενώ μπορεί, τελικά, κανείς να μην δουλεύει για την Εφορία, και να υπάρχει μόνο η φήμη πως κυκλοφορούν ύποπτες νοικοκυρές με κρυφό μικρόφωνο και κάμερα.

Το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη έχει τρομοκρατήσει όχι μόνο τους ταβερνιάρηδες αλλά και τους ολιγάρχες, οι οποίοι φοβούνται πως μπορεί μια τουρίστρια από την Σλοβακία να καταγράψει το λαθρεμπόριο καυσίμων και να έχουν τίποτα ντράβαλα.

Είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις το λαθρεμπόριο καυσίμων είναι ένας φοιτητής ή μια νοικοκυρά.

Πάντως, γνωστός εφοπλιστής αγόρασε έναν ειδικό ανιχνευτή, ο οποίος ανιχνεύει τους φοιτητές, τις νοικοκυρές και τους τουρίστες, και τους μετατρέπει σε χελωνονιντζάκια.

Αν και για τους ολιγάρχες πρέπει να υπάρχει άλλο σχέδιο, αφού ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει δηλώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους διαλύσει.

Μην τους διαλύσετε πολύ. Κρίμα είναι.

(Μετά τη νέα επιστολή Βαρουφάκη στο Eurogroup, σκέφτομαι πως το σχέδιό του είναι να τους σπάσει τα νεύρα. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά όλο αυτό μου φαίνεται σαν το τέλειο τρολάρισμα. Εμένα πάντα μου άρεσαν οι φάρσες. Πάντως, βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι Έλληνες διαβάζουν πια και τις επιστολές του Βαρουφάκη. Σε λίγο θα ψάχνουν και στα σκουπίδια του, για να έχουν μια χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα του Γιάνη. Αν δεν ξέρετε πού πετάει ο Βαρουφάκης τα σκουπίδια του, ελάτε να σας δείξω εγώ. Είμαστε γείτονες. Εγώ βρήκα στα σκουπίδια κάτι κάλτσες του Βαρουφάκη. Θα τις πουλήσω στο eBay και θα γίνω ζάπλουτος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.