1,5 δισ. ευρώ κόστισε ο “Πύργος της Λιτότητας”

EKT-FRANKFURT

Στο συνολικό ποσό του 1,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το κόστος της κατασκευής του νέου Πύργου της Λιτότητας της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη, στην καρδιά της Γερμανίας.

Χιλιάδες διαδηλωτές από όλη την Ευρώπη βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της ΕΚΤ για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις εφαρμοζόμενες πολιτικές στις χώρες της Ευρωζώνης και της Ε.Ε., με εκατοντάδες από αυτούς να έχουν ήδη συλληφθεί μετά και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της κινητοποίησης.

Αγαπητέ Jo Di, αμάν πια με αυτούς τους αναρχοκομουνιστές στην Ευρώπη· δεν αφήνουν εμάς τους νοικοκυραίους να ζήσουμε με λιτότητα και να σώσουμε τις τράπεζες, που είναι το λίκνο του ευρωπαϊκού διαφωτισμού.

Τώρα, μεταξύ μας, κρίμα που δεν κατάφεραν να το γκρεμίσουν σήμερα αυτό το κτίριο.

Δεν πειράζει, δεν θα αργήσει η μέρα που θα υψώσουμε στον Πύργο της ΕΚΤ κόκκινες και μαυροκόκκινες σημαίες. Και μια σημαία της ΑΕΚ.

Χώρια που μπορεί να πέσει μόνο του. Γιατί είναι κακό στην άμμο των αγορών να χτίζεις Πύργους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.